Opinie o trenerze z Google i Facebooka

Opinie o trenerze z Google i Facebook

Dziękuję za wszystkie Wasze opnie i rekomendacje, które otrzymałem na Google oraz na Facebooku. Wasza opinia o mojej pracy jest dla mnie bardzo ważna. Za każdą opinią stoi nasza ciężka wspólna praca

Karolina K
Karolina K
20/11/2023
Trener Czarek to prawdziwy profesjonalista! Zajęcia z nim to nie tylko intensywny trening, ale także niekończąca się dawka motywacji. Zauważalne efekty, świetne podejście do każdego ćwiczącego, polecam z całego serca! 💪🌟
Przemek Wyrzykowski
Przemek Wyrzykowski
18/10/2023
Od pół roku trenuję z Bartkiem. Bartek to nie tylko profesjonalny trener personalny, ale także inspirujący mentor. Jego ogromna wiedza o zdrowiu i fitnessie sprawia, że każda sesja to nie tylko wysiłek fizyczny, ale też edukacja. Bardzo doceniam jego indywidualne podejście do klientów, zawsze słucha moich potrzeb i dostosowuje treningi do moich celów. To osoba, która potrafi zmotywować i sprawić, że trening staje się przyjemnością. Gorąco polecam Bartka jako trenera personalnego
Oleksandr Kolomoiets
Oleksandr Kolomoiets
01/07/2023
Bardzo polecam 👍👍👍
Kasia Kasia
Kasia Kasia
19/04/2023
Cześć. Mialam okazje uczestniczyc w Train Me Now-Big Test. Świetna impreza , pomyslowe konkurencje, super organizacją , fajna ekipa Train Me Now 😀, nawet pogoda zamówiona . Było extra!! Polecam.
Małgorzata Grądziel
Małgorzata Grądziel
05/03/2023
Trenuję z Bartkiem kilka miesięcy i z całą pewnością mogę polecić tego trenera! Motywator z pozytywną energią, poczuciem humoru ale i konsekwencją, której wymaga nie tylko od siebie, ale również i od podopiecznego! A to przecież czynnik, który wpływa na efekty końcowe i skutecznie motywuje do ćwiczeń. Z radością jest wchodzić na coraz to wyższy ich poziom przy zaangażowaniu Bartka! Już po kilku miesiącach nie tylko zauważyłam efekty spadającej wagi czy centymetrów, ale również efekty zdrowotne. W zaledwie 5 miesięcy dzięki treningom i diecie kontrolowanej przez Bartka wyleczyłam się z insulinooporności i mogłam odstawić leki. Moje samopoczucie nie tylko fizyczne, ale również psychiczne poprawia się radykalnie. Polecam z całego serca!
Marcin Piotrowski
Marcin Piotrowski
15/11/2022
Rewelacja! Wspaniały człowiek, z ogromnym doświadczeniem i przeogromną wiedzą. Jest najlepszy w tym co robi i bez żadnego zwątpienia polecam. Jeżeli chcesz coś osiągnąć w swoim życiu i szukasz sprawdzonego, doświadczonego trenera to jest właśnie on.
Karolina Burczyk
Karolina Burczyk
15/11/2022
Miałam okazję współpracować z Panem Czarkiem przy okazji szkolenia, warsztatów dla zespołu pracowników administracji. Warsztaty “Przeciwdziałanie negatywnym skutkom pracy siedzącej”. Polecam!!! Przygotowanie na najwyższym poziomie, prowadzenie rewelacyjne. Cała grupa aby dość spora bardzo zadowolona. Pan Czarek ma ogromną wiedzę z zakresu budowy ciała, postawy a także skutków ubocznych nieprawidłowych postaw czy ćwiczeń. Przedstawił zakres zagadnień z prawidłowego odżywiania również. Całość oceniam na 6+ i polecam!!!
A Ciechanowicz
A Ciechanowicz
02/09/2022
Syn ćwiczy z trenerem Czarkiem od ok 1,5 roku na siłowni, dodatkowo jako uzupełnienie treningów piłkarskich w klubie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Trener Czarek potrafi zainspirować dziecko w dbaniu o dietę i zdrowie, służy również radą dla rodziców dot. indywidualnego rozwoju sportowego dla dziecka 😉 Polecam 5 *.
Sylwia K.
Sylwia K.
29/08/2022
Trochę przypadkiem, trochę kierując się intuicją i potrzebą ,Syn trafił pod skrzydła trenera Czarka. Trenera przez duże “T” bo jest kimś więcej niż wyciskaczem potu ( łez przy okazji też -żart oczywiście 😊) .To super człowiek i motywator! Myślałam, że zapał Młodego po kilku razach minie i mu się najzwyczajniej w świecie znudzi siłownia, nie będzie mu się chciało, a tu nic z tego! Chce więcej, częściej i mocniej. Marzy o mistrzowskiej formie, o czteropaku na brzuchu i o tym żeby wyglądać i czuć się nie gorzej niż Trener. Myślę, że nikt lepiej o to nie zadba niż Trener Czarek dlatego z czystym sumieniem polecamy!Tym Młodym i pewnie tym starszym też, bo kto wie czy sama za jakiś czas nie spróbuj bo to chyba zaraźliwe 😉 To właściwy człowiek na właściwym miejscu jesli chodzi o treningi, ale też człowiek jakich mało przez to co robi dla innych przez swoje piękne inicjatywy🤩 My mieliście szczęście ,że nasze drogi się skrzyżowały z Trenerem Czarkiem ,a każdy kto szuka trenera może sam wybrać i zdecydować ,chociaż wybór jest dosyć prosty ! Trenerze – Dziękujemy ❤️
Ola Piętka
Ola Piętka
29/08/2022
Best trener ever 🔥💪🏼

Wystaw opinię

Opinie Trener Personalny Gdańsk z:

Google Maps TrainMeNow
strony na Facebooku Train Me Now – Cezary Dobrzelecki.

Proszę wystaw i podziel się opinią o naszej współpracy w Gdańsku, innych miejscach w Polsce czy podczas treningów i prowadzenia online.

Dziękuję za udział w moich zajęciach i treningach.